divendres, 30 de desembre del 2011

Canapès Duran

Un aperitiu adient per aquestes festes, amb un gust que barreja dolç i salat. El sr. Duran, que va treure la recepta de les mantegueries de Barcelona, me l'ha passada i em recorda que encara la prepara com a entrant en alguns àpats familiars.

Ingredients
- llesques de pa de motlle
- mantega o margarina
- foie d'ànec o d'oca
- salmó fumat llescat
-ou filat (per saber què és mireu aquí)


 Preparació
Untem les llesques de pa amb la margarina. Seguidament hi posarem al damunt una capa de foie.
Cobrim tot amb ou filat, sense escatimar ja que té un gust dolç. Per acabar tallem les llesques de salmó fumat a mida de les de pa i les apliquem sobre les capes d'ou filat, foie i margarina.
Podem fer una filigrana amb una mica de mantega i una mànega de pastisseria.

Bon appètit!

1 comentari:

GerardCD ha dit...

Hum... esto si que es un tesoro. El tema sería ¿Hay que publicar una receta tan genial como esta a los cuatro vientos, a la vista de agentes de panrico y otros, que mediante sucedáneos baratos y de poca calidad explotarán la receta vílmente y mezclando conservantes, aditivos y todo tipo de "protecciones" se harán ricos a costa de la familia Duran? Bueno, es sólo una reflexión graciosa. (Si el tío que inventó la cocacola levantara la cabeza...) Un abrazo cuñado y muy felices fiestas para nosotros y los canapés que el día 1 degustaremos con esmero y voracidad desmedidas.